Јован Бицевски

Историја

02 септември, 2018 1.07 KB csv 69a30551c74680599976f785d2dc3ebc спореди
02 јуни, 2016 1.07 KB csv 386950c93d2e715a0a9ea1bd687e85a9 спореди
03 април, 2016 1.01 KB csv 78671cb7f52ab65b50dc5f1abda7d58c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ДМБУЦ „Илија Николовски - Луј“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 85.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "3.075.000, 00 денари", - -,

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "385.596, 00 денари", - -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "5.183.093, 00 денари", 95 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Рено Меган 2012/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Мотор Гланз -/-, Стекнување со договор за купопродажба