Славјанка Петровска

Историја

28 април, 2020 372 B csv fabe6cbb23da1ba1937305e1a0bc2bc5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Дополнителен замник на министерот > Министерство за внатрешни работи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "250.000, 00", 2019 2026,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2019 2022,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "159.000, 00", 2019 2022,