Оливер Спасовски

Историја

03 април, 2016 3.09 KB csv 4932c567169aa9ec5e59fd88e4d4178d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за внатрешни работи > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, -, Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска платежна картичка, "денари 100.000, 00", Еуростандард банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска платежна картичка, "денари 20.000, 00", Еуростандард банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 240.000, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 80.000, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2010 2020,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.343.959, 00 денари", 21.853 м2 Старо Нагоричане 1987 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "2.045.367, 00 денари", 11.086 м2 Куманово 1987 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.230.000, 00 денари", 60 м2 Старо Нагоричане 1987 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, "4.230.000, 00 денари", 37.000 м2 Старо Нагоричане 1987 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "7.380.000, 00 денари", 309 м2 Куманово 2012 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "150.000, 00 денари", Фергусон ИМТ 533 1980/1980, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Шкода Фабија 2008/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 ден", Пежо 307 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "260.000, 00 денари", Уметнички слики -/-, Стекнување на друг начин