Нермин Шаќири

Историја

25 јуни, 2017 614 B csv 9cd90b80e40cbc23a90a9df663c4cb14 спореди
12 јули, 2016 624 B csv ac59611cbd580e102709b20d707c4a21

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > В.Д.Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за хируршки болести “Св. Наум Охридски“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "856.000, 00 денари", 2017 10 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.171.000, 00 денари", 200 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "190.000, 00 денари", Фиат Гранде Пунто 2007/2014, Стекнување со договор за купопродажба