Игорчо Христов

Историја

10 мај, 2018 1.63 KB csv 798775c5de65cf337cfa30b02bd1a354

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП „Солидарност“ - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "110.000, 00", 2017 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "250.000, 00", 2014 2018,

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "120.000, 00", 420 м2 Виница - 1/1, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "60.000, 00", 1750 м2 Виница - 1/1, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Градина, "30.000, 00", 500 м2 Виница - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "180.000, 00", 20 м2 Виница - 1/1, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "863.000, 00", 70 м2 + 103 м2 Виница - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "380.000, 00", 6700 м2 Виница - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00", Скутер Кумко 2005/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Сузуки Свифт 1997/-, Стекнување со договор за купопродажба