Снежана Захариева

Историја

10 мај, 2018 814 B csv ada049e4057b46170a2ebaf5409a58f8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Општа болница Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.848.000, 00 денари", 2008 2028,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.230.000, 00 денари", 44 м2 Куманово 2005 44 м2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.156.000, 00 денари", 70 м2 Куманово 2008 70 м2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Шкода Фелиција 1.9 д 2001/2010, Стекнување на друг начин