Владимир Роме

Историја

10 мај, 2018 1.24 KB csv 937967296a5483141dab9469e7c56f18

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОТУ „Ѓорги Наумов“ БИТОЛА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "денари 500.000, 00", Еуростандард банка 2014/16, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "3.690.000, оо денари", 2013 2033,

Долгови, Личен имот, Дебитна картичка, "21.000, оо денари", 2013 2022,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "20.000, оо денари", 2013 2022,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.500.000, оо денари", 70 м2 Битола 1960 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стамбено деловен објект, "9.000.000, оо денари", 298 м2 Битола 2016 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, оо денари", Опела Астра Г 2000/2006, Стекнување со договор за купопродажба