Елена Ѓоргоноска-Маневска

Историја

10 мај, 2018 3.04 KB csv 97fedb97ad339e988a467072164be4db спореди
12 ноември, 2017 2.83 KB csv 813e126ba7d6c919b9376fdce5eeb34f спореди
19 ноември, 2016 2.76 KB csv 1847e403d3489622c346353110d3305b спореди
03 април, 2016 3.12 KB csv a87e0b05a6dd1e8b8c4f7a9688e82009

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, тековно, Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 100, 00", Прокредит банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, нема средства, Прокредит банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, нема средства, Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, тековно, Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00", 2017 2021,

Други приходи, Личен имот, закупнина, "17.000, оо денари", месечно,

Други приходи, Личен имот, закупнина, "3.000, оо денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "900.000, 00 денари", 100 м2 Штип 2011 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Дел од куќа, "1.738.000, 00 денари", 79 м2 Штип 2011 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "100.000, 00 денари", 11323 м2 с.Судик 2009 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "30.000, 00 денари", 3548 м2 с.Судик 2009 1/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.542.136, 00 денари", 156 м2 Штип 2009 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "30.000, 00 денари", 94 м2 с.Судик 2009 1/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Лозје, "30.000, 00 денари", 2706 м2 Штип 2004 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "5.579.537, 00 денари", 42 м2 Штип 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Опел Вектра 1.6 2000/2013, Стекнување со договор за купопродажба