Соња Ристовска

Историја

19 ноември, 2016 5.31 KB csv a6d313d8206dc62befffbf12c6c7d182 спореди
03 април, 2016 5.09 KB csv 2bb04fcaaa003513477e3ba044c2da2d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > АСУЦ „Боро Петрушевски“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 5.100, 00", Комерцијална банка 2012/14, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 19.350, 00", Комерцијална банка 2011/14, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.300.000, 00 денари", 2009 -,

Друг имот, Имот на брачен другар, Средства во готово (Сеф), "500.000, 00 денари", , Стекнување со договор за подарок

Други приходи, Имот на брачен другар, Дивиденда, "200.000, 00 денари", 2007/13,

Други приходи, Личен имот, "Авторски хонорар за проекти, обуки и друго", "400.000, 00 денари", 1999/14,

Други приходи, Личен имот, "Авторски хонорар, обуки и организации", "1.000.000, 00 денари", 2004/10,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.550.000, 00 денари", 411 м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "217.000, 00 денари", 365 м2 КО Катланово 2008 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "310.000, 00 денари", "209 м2 село Штрбово, Ресен 2004 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "2.242.429, 00 денари", "- село Сопиште, Скопје - -", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "620.000, 00 денари", "65 м2 село Штрбово, Ресен 2004 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "6.820.000, 00 денари", 130 м2 Скопје 1999 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.426.000, 00 денари", 23 м2 Скопје 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.099.000, 00 денари", 51 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "250.000, 00 денари", Накит -/1987, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Цитроен Саксо 1999/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Тојота Корола 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "120.000, 00 денари", 120 2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "160.000, 00 денари", 50 2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "160.000, 00 денари", 500 2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "220.000, 00 денари", 100 2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "270.000, 00 денари", 900 2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "300.000, 00 денари", 1000 2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "40.000, 00 денари", 100 2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "48.000, 00 денари", 3 2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "5.000, 00 денари", 50 2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "60.000, 00 денари", 250 2006, Стекнување со договор за купопродажба