Нико Беќаровски

Историја

02 октомври, 2017 1.64 KB csv 73e408986d1e274909f7534fae0eb20d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за токсикологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "денари 9.300, 00", Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "денари 9.800, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "денари 19.000, 00", Уни Банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "денари 9.200, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.305.000, 00 денари", 82 м2 Скопје 1995 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.353.000, 00 денари", "33, 5 м2 Охрид 2006 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.920.000, 00 денари", 111 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "70.000, 00 денари", Фиат Типо 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба