Соња Андоновска

Историја

02 октомври, 2017 1.45 KB csv c47f6ba4d06bbe2af6856c52bf50e334 спореди
03 април, 2016 1.47 KB csv ea4a438aa5085c02216c3eb9a5badfb0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Заем, "100.000, 00 денари", 2009 2020,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "200.000, 00 денари", 2015 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "240.000, 00 денари", 2016 2020,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште со објект, "6.220.000, 00 денари", 466 м2 + 490 м2 Кочани 2012 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште со објект, "518.000, 00 денари", 103 м2 + 77 м2 Кочани 2012 1/6, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "70.000, 00 денари", 1000 м2 Кочани 1986 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Ауди А4 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "1.003.142, 00 денари", 328 2009, Стекнување на друг начин