Александар Давидовски

Историја

06 декември, 2019 387 B csv 0198e6974a965b16283274a6d66d23c9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на одбор на директори > Водостопанство на РСМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00", 2018 2023,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Пежо 207 2007/2018, Стекнување со договор за купопродажба