Милан Ристески

Историја

28 мај, 2017 1.02 KB csv 2e874e643da4c7894838d3646c288650

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.720.000, 00 денари", 2013 2043,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.100.000, 00 денари", 66 м2 Скопје 2007 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "7.037.000, 00 денари", 97 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "496.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2009/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "186.000, 00 денари", Хонда VF 750CV 1997/2009, Стекнување со договор за купопродажба