Димитрија Вревезоски

Историја

04 јануари, 2022 1.19 KB csv 582299a382a6fffc2487ab1fb8f80afc спореди
07 февруари, 2019 1.38 KB csv 35d9081c58d352426a1b1a8849d9efb7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Комисија за заштита на конкуренцијата

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "122.000, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "626.000, 00", 506 м2 с.Лескоец 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, "200.000, 00", 163 м2 с.Лескоец 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.700.000, 00", 276 м2 с.Лескоец 2011 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "1.076.000, 00", 875 м2 с.Лескоец 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00", Форд Фокус 2002/2015, Стекнување со договор за купопродажба