Сашо Ѓеоргиев

Историја

07 февруари, 2019 1.24 KB csv 0c6b552b6e6ae082652eba8d1c614961

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ,,Страшо Пинџур,,-Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.220.00, 00", 2005 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2016 2026,

Други приходи, Личен имот, авторски права, "20.000, 00", 2018,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.800.000, 00", 114 м2 Неготино 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.800.000, 00", "60, 34 м2 Неготино 2005 -", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.800.000, 00", "63, 76 м2 Неготино 1993 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Пежо Партнер 2003/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Пежо 307 2004/2016, Стекнување со договор за купопродажба