Висар Дурак

Историја

01 септември, 2019 1.50 KB csv 675f58aba70b533da9a0a6c6daba2975 спореди
02 септември, 2018 1.33 KB csv 03fe0be508cc3759e53869fec24e29a9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СУГС Цветан Димов - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, /, Стопанска банка /, Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Средства во готово (заштеда), "14.000, 00 евра", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "200.000, 00 евра", 13 м2 Скопје 1980 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "180.000, 00 евра", 150 м2 Скопје 1980 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "80.000, 00 евра", 70 м2 Скопје 1965 3/4, Стекнување со наследство

Побарувања, Имот на родители, Побарување по основ на даден заем, "10.000, 00 евра", /, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "5.000, 00 евра", Сеат Ибица 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "766.320, 00", VW PASSAT 2012//, Стекнување со договор за купопродажба