Ристо Прочков

Историја

29 март, 2018 2.50 KB csv 1d200184b6b4073adf311c2309fa7b26

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП “Комунална Чистота“ Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "613.976, 00 денари", 2017 2024,

Долгови, Имот на деца, Кредит, "614.996, 00 денари", 2015 2022,

Недвижен имот, Личен имот, Двор, /, 294 м2 Богданци 2011 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, /, 178 м2 Богданци 2011 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, /, 52 м2 Богданци 2011 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 2.064 м2 Богданци 2001 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 2.505 м2 Богданци 2001 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 2.746 м2 Богданци 2001 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 6.174 м2 Богданци 2001 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 842 м2 Богданци 2001 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, /, 134 м2 Богданци 2011 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, /, 39 м2 Богданци 2011 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "861.000, 00 денари", 64 м2 Богданци 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "430.500, 00 денари", Ауди 2.0 ТДИ 2004/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "70.000, 00 денари", Фолксваген Венто 1.9ТДИ 1995/2012, Стекнување со договор за купопродажба