Аспазија Софијанова

Историја

04 јануари, 2022 552 B csv 5413cba1ab27e951568b3bdb2ca0a525

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за детски болести

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.075.000, 00", 2012 2022,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.568.200, 00", 89 м2 Скопје 2012 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "1.230.000, 00", Рено Каптуре 2020/2020, Стекнување со договор за купопродажба