Павле Мицев

Историја

10 мај, 2018 618 B csv 4e259c74ed03f9e36f5dbb8f0584ece2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Славејко Арсов Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "200.000, 00 денари", 2017 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "610.000, 00 денари", 2014 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "70.000, 00 евра", 74 м2 Штип 2012 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "80.000, 00 евра", 104 м2 Штип 2003 -, Стекнување со наследство