Ружица Биџовска

Историја

01 септември, 2019 541 B csv 359356c3d89d3f957010e2f8a621fe10

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Јавна установа за деца детска градинка на о.Центар „13 ноември“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "3.000, 00 ЕУР", 2017 2021,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "80.000, 00", 80 м2 Скопје 1986 /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, -, Цитроен - 3 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба