Тони Димовски

Историја

12 јули, 2016 1.70 KB csv a8d451262b76402a4fa47c798a826ea3 спореди
03 април, 2016 1.00 KB csv f1d01f0b6d5da79a7230aa7081a24e9f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Министерство за надворешни работи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, CAD 800, НЛБ 2015, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, EUR 5.200.00, НЛБ 2015, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "1.854.000, 00 денари", 2013 2033,

Други приходи, Личен имот, Кирија, "24.600, 00 денари", 2013,

Недвижен имот, Имот на брат, Стан, "3.980.000, 00 денари", 65 м2 Скопје - 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.140.000, 00 денари", 930 м2 Мирковци - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "1.230.000, 00 денари", 156 м2 Мирковци - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "6.179.000, 00 денари", 112 м2 Скопје - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.400.000, 00 денари", 72 м2 Скопје 2008 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "380.000, 00 денари", Тојота Корола 2002/2002, Стекнување со договор за купопродажба