Рухи Демири

Историја

01 септември, 2019 698 B csv 5ca25d61b8e176132e86042a70026146

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Луиѓ Гуракуќи Желино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "42.000, 00", 2018 2022,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "4.612.000, 00", 15000 м2 с. Желино 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.075.000, 00", 180 м2 с. Желино 1994 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "307.500, 00", Голф 5 2004/2017, Стекнување со договор за купопродажба