Моника Талески

Историја

18 октомври, 2019 1.04 KB csv ed34d3e5dced4ba8031bf0861f5058ea

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУ Градска библиотека „Борка Талески“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "228.166, 00", 2013 2023,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "44.734, 00", 2004 2023,

Други приходи, Личен имот, Хонорари, "6.000, 00", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "203.610, 00", 3.300 м21 Демир Хисар 1980 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.665.900, 00", 58 м2 Прилеп 1993 -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.057.380, 00", 108 м2 Прилеп 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "123.400, 00", Цитроен Ц3 2004/2012, Стекнување со договор за купопродажба