Роберт Алаѓозовски

Историја

17 август, 2020 1.36 KB csv dbba798e5994ce6f62046dd17cd60712

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Национален координатор за развој на културата и меѓуресорската соработка > Влада на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, -, Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, -, Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, Стопанска банка -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.800.000, 00 денари", "37, 50 м2 Скопје 2010 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.800.000, 00 денари", "37, 50 м2 Скопје 2010 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Мерцедес Б Класа 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба