Драгица Ристовска

Историја

06 декември, 2019 1.29 KB csv c0f7bae43aa1cad1753336c8f0283fa9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Центар за социјална работа Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "11.360, 00", Силк роуд банка 2002, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "15.248, 00", Стопанска банка 2000, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "114.000, 00", 2019 2021,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "100.000, 00", 2019 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.600.000, 00", 160 м2 Виница 2000 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "600.000, 00", 14000 Виница Берово 2017 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "350.000, 00", 34.63 м2 Виница 2017 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.000.000, 00", 100 м2 Виница 2017 1/2, Стекнување со наследство