Јасин Грбле

Историја

25 јуни, 2017 848 B csv 7b17aac75dca74c4feb3f3cb5811fd30

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Државен инспекторат за животна средина

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.000.000, 00 денари", 2015 2023,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со земјиште, "1.500.000, 00 денари", 70 м2 Гостивар 2016 1/6, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со земјиште, "1.500.000, 00 денари", 70 м2 Гостивар 2016 1/6, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Мерцедес Ц200 Компресор ТНГ 2001/2015, Стекнување со договор за купопродажба