Весна Спиркоска

Историја

25 октомври, 2020 2.17 KB csv 6942d73e68ff63c78255815765d3cfab спореди
02 октомври, 2019 1.71 KB csv e55112b21a903c419abb5761c2df2e16

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом „д-р Хаим Абраванел“- Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "3.800, 00 Евра", УНИ Банка 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "228.763, 00", УНИ Банка 2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на деца, Кредит, "48.190, 00 ЕУР", 2019 180 месеци,

Долгови, Личен имот, Кредит, "202.280, 00", 2015 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "48.000, 00", 2019 2023,

Други приходи, Имот на брачен другар, Приход од земјоделско земјиште, "30.000, 00", 1 годишно,

Други приходи, Имот на брачен другар, закупнина, "7.000, 00 ; 8.000, 00", "месечно, повремено со дог.",

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "183.000, 00", 2703 м2 Битола 1990 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "4.137.725, 00", 269 м2 + 146 м2 Битола 2006 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "3.539.106, 00", 44 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00", Citroen 1.1 Saxo 1997/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "275.000, 00", Audi 3 S3 2004/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "3.200, 00 ЕУР", "Рено Клио 1, 2 2009/2020", Стекнување со договор за купопродажба