Мартин Вучиќ

Историја

07 февруари, 2019 1.15 KB csv 40663538adb2a924b685ddd3d5fdcb7f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Ансамбл „ТАНЕЦ“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска штедна книшка, "11.000, 00 ЕУР", Халк банка јуни 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "15.000, 00 ЕУР", Халк банка мај 2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", март 2018 март 2023,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.300.000, 00", 47 м2 Скопје 2008 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.000.000, 00", 110 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.000.000, 00", Пасат ЦЦ 2011/2017, Стекнување со договор за купопродажба