Елизабета Наумовска

Историја

28 април, 2020 1.09 KB csv 957bfbdc77e4cf7c2c72399ddcab1f1b спореди
02 октомври, 2019 1.08 KB csv 0c978b524a57afcde3831381f0f55039

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на министер > Министерство за образование и наука

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "93.000, 00", 2018 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "100.000, 00", 2019 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "150.000, 00", 2019 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2018 2023,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "60.000, 00", 2012 -,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.500.000, 00", 82 м2 Битола 1974 нема дел, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа во изградба, "3.500.000, 00", 170 м2 Битола 2011 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00", Пежо 207 2009/2019, Стекнување со договор за купопродажба