Антоанета Шмит-Таневска

Историја

09 април, 2016 504 B csv 7941c9bf2d593f1085f0a8754ab1a0d7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ДМБУЦ „Илија Николовски - Луј“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.255.000, 00 денари", 75 м2 Скопје 1983 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "6.459.750, 00 денари", 145 м2 Скопје 1970 -, Стекнување со договор за градба