Милаим Фетаи

Историја

03 април, 2016 1.04 KB csv ccba08b777f703e1840aa477d53b19c5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на Претседател > Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "7.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "3.000.000, 00 денари", "1.400 м2 село Чегране, Гостивар 1994 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "2.000.000, 00 денари", "7.000 м2 село Чегране, Гостивар 1994 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "5.000.000, 00 денари", "240 м2 село Чегране, Гостивар 1994 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес 220 ЦДИ 2004/2010, Стекнување со договор за купопродажба