Билјана Аврамовска Ѓореска

Историја

01 септември, 2019 1.95 KB csv 571112808c7b06ac73e95a90eab7a7c5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за пошти

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "5.100, 00 EUR", Шпаркасе банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "850, 00 USD", Шпаркасе банка 2011, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "310.000, 00 денари", 2017 2019,

Други приходи, Имот на брачен другар, плата, "22.100, 00 денари", од 2007,

Други приходи, Личен имот, Плата, "28.500, 00", од 11/2018 до 01/2019,

Други приходи, Личен имот, плата, "25.500, 00 денари", од 2002 до 10/2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Гаража, "442.000, 00 денари", 17 м2 Скопје 1975 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "342.000, 000 денари", 1.900 м2 Скопје 1997 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "7.881.750, 00 денари", 234 м2 Скопје 1975/ -, Стекнување на друг начин

Побарувања, Имот на брачен другар, Судска пресуда, "136.000, 00 денари", 2016/2018, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "350.000, 00 денари", Пежо Партнер 2004/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на родители, Акции, "51.000, 00 денари", 850 2007, Стекнување со наследство