Фримзим Даути

Историја

07 февруари, 2019 2.07 KB csv 4dbc9c6454bd66b16ccf57428cd55a3f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Библиотека „Св.Климент Охридски“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "6.000, 00 УСД", Вакиф банк Турција 2014, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "8.000.000, 00", 200 м2 Гостивар 1995 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "5.000.000, 00", 62 м2 Гостивар 1992 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "15.000.000, 00", 320 м2 Гостивар 1981 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.000.000, 00", 100 м2 Тетово 1999 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.000.000, 00", 100 м2 Тетово 1999 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.000.000, 00", 52 м2 Тетово 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "120.000, 00", накит -/2011, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "300.000, 00", Фолксваген Поло 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Друго, "130.000, 00", книги -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00", Машина за текстил -/2015, Стекнување на друг начин