Валентина Михаиловска

Историја

02 октомври, 2017 2.25 KB csv 33706ac604b93627fee310c25238f358

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Св. Климент Охридски“ Делчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска сметка, "денари 35.939, 00", Стопанска банка 2012, Стекнување со договор за подарок

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска сметка, "денари 35.939, 00", Стопанска банка 2012, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "13.895, 00 денари", 397 м2 Делчево 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "14.455, 00 денари", 413 м2 Делчево 2017 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "43.100, 00 денари", 1724 м2 Делчево 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "70.664, 00 денари", 3212 м2 Делчево 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "88.775, 00 денари", 3551 м2 Делчево 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "9.042, 00 денари", 274 м2 Делчево 2017 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "45.000, 00 денари", Нисан Сани 1990/1996, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "72.000, 00 денари", Фиат Мареа 1999/2013, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Форд Фиеста 2008/2015, Стекнување со договор за купопродажба