Александар Каровски

Историја

03 април, 2016 513 B csv 18ea7c947bab6df67c791d2ca7ca31bd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ„СТИВ НАУМОВ“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "300.000, 00 денари", 1.090 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Фолксваген Бора 1999/2013, Стекнување со договор за купопродажба