Љупче Јанев

Историја

03 април, 2016 1.32 KB csv 21985f91226a2f82fa8e095cc7420403

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Паркиралишта Струмица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "90.000, 00 денари", 2010 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2008 7 години,

Други приходи, Имот на брачен другар, Закупнина, "7.000, 00 денари", Месечно,

Други приходи, Личен имот, Закупнина, "15.000, 00 денари", Месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "7.380.000, 00 денари", 170 м2 Струмица 1980 60%, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.720.000, 00 денари", 50 м2 Струмица 2006 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "615.000, 00 денари", 20 м2 Струмица 1995 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "738.000, 00 денари", Форд Фокус 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба