Ридван Ибраими

Историја

25 октомври, 2019 1.24 KB csv 8b9e784ddbe501bc9b7d0499d29bde36

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за детски болести

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "270.000, 00", НЛБ -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 140 м2 Скопје 2018 1/3, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 600 м2 РСМ - 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 280 м2 Скопје 2014 2/3, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "1.500, 00 ЕУР", Пежо 206 2000/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "2.000, 00 ЕУР", Голф 4 2001/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на родители, Сопственички удел, -, 100% 2009, Стекнување на друг начин