Благоја Корабовски

Историја

03 април, 2016 1.24 KB csv 445a908f76bc4a47e0f4c619051c48ca

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник (Претседател) > Општина Вранештица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=3...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "110.000, 00 денари", 2008 2 години,

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "11.000, 00 денари", 1980,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "10.000, 00 денари", 1993,

Други приходи, Личен имот, Плата, "12.000, 00 денари", 1985,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, нема податок, 7.000 м2 село Вранештица 1995 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, нема податок, 75 м2 село Вранештица 1995 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, нема податок, 68 м2 Кичево 2001 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, -, Фиат Чиквеченто 1996/1996, Стекнување со договор за купопродажба