Никола Чавкароски

Историја

28 април, 2020 721 B csv 662fd623e185dd2a92802ca2640162e6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУДГ „Гонча Туфа“ - Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "210.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 19.10.2018, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, член на управен одбор, 700, од 17.11.2017 (4 година),

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Даеву Матиз 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба