Драги Хаџи Николов

Историја

03 април, 2016 504 B csv bc0390c789b5bd4e86c93b4ecd8b8153

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУ Библиотека "Гоце Делчев"

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=7...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.200.000, 00 денари", 100 м2 Гевгелија 1985 /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Алфа Ромео 1984/1984, Стекнување со договор за купопродажба