Анес Ахмети

Историја

06 март, 2018 1.57 KB csv c77f6f9c206f5548c7a9d38170a92b0a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Јосип Броз Тито“ село Жировница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Гаража, "610.000, 00 денари", "42 м2 село Жировница, Гостивар 2013 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.440.000, 00 денари", "79 м2 село Жировница, Гостивар 2014 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Помошни објекти, "120.000, 00 денари", "18 м2 село Жировница, Гостивар 2014 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Помошни објекти, "915.000, 00 денари", "43 м2 село Жировница, Гостивар 2014 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "40.000, 00 денари", Хундаи Лантра 2000/2001, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", БМВ 530Д 2000/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "40.000, 00 денари", Мотор Башан 2007/2008, Стекнување со договор за купопродажба