Александар Попоски

Историја

01 септември, 2019 953 B csv c35ce2b126ec894fbde7f2fafebffdfc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Завод за Нефрологија Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "4.000, 00 ЕУР", Шпаркасе банка 2018, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2018 2022,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.500.000, 00 денари", 150 м2 Струга 2002 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, "1.000.000, 00 денари", "20.000 м2 с.Ложани, Струга 2018 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Мерцедес 2005/2018, Стекнување со договор за купопродажба