Вангелица Караиванова

Историја

22 јули, 2016 2.01 KB csv 7e2d5b912483957c0946c70be97b516a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ „Коста Поп-Ристов“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2016 8 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "66.000, 00 денари", 2016 -,

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од земјоделска дејност, "90.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "102.026, 00 денари", 2108 м2 Богданци 2009 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.000.000, 00 денари", 230 м2 Богданци - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "125.210, 00 денари", 2537 м2 Богданци 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "406.726, 00 денари", 3084 м2 Богданци 2009 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "500.010, 00 денари", 1275 м2 Богданци 2012 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "430.000, 00 денари", Цитроен Ц4 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "80.000, 00 денари", Опел Астра 1992/2003, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "200.000, 00 денари", Трактор Донг - Фенг 2010/2011, Стекнување со договор за купопродажба