Веле Трпевски

Историја

03 април, 2016 2.16 KB csv b1aa9ae6f59fe67e78dded45e3c430be

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Австралија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "USD 11.076, 00", НЛБ Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 179.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2012 2016,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "600.000, 00 денари", 177 м2 Скопје 1998 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "360.000, 00 денари", 12.064 м2 с.Ратае 2011 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа во изградба, "8.000.000, 00 денари", 126 м2 со 63 м2 Скопје 1998 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Објект и земјиште, "2.000.000, 00 денари", "107м2 и 186 м2 Белград, Р.Србија 2011 1/3", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Објект и земјиште, "2.000.000, 00 денари", 62 м2 и 16.328 м2 с.Непроштено 2011 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Нексија 1.5 2000/2000, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Хонда Цивик 1.4 1997/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "450.000, 00 денари", Тојота РАВ 2006/2012, Стекнување со договор за купопродажба