Јордан Пуроски

Историја

03 април, 2016 1.22 KB csv 8502e72c3cb372c466d89fab7a547f4e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште „Св.Климент Охридски“ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00 денари", 2008 8 години,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "80.000, 00 денари", 2006 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "90.000, 00 денари", 2013 4 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 150 м2 Село Лескоец 1998 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.800.000, 00 денари", 50 м2 Охрид 1982 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Форд Фокус 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Форд Фиеста 2002/2002, Стекнување со договор за купопродажба