Оливер Гечески

Историја

29 ноември, 2016 1.13 KB csv 80f193142f3dfa5c045a8b23ba8e31d5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за Неврохирургија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "150.000, 00 денари", 16 м2 Скопје 1980 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "180.000, 00 денари", 1000 м2 Скопје 1996 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.150.000, 00 денари", 92 м2 Скопје 1980 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "5.064.000, 00 денари", 422 м2 Скопје 2006 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Опел Астра 2003/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "161.200, 00 денари", 620 2002, Стекнување на друг начин