Методија Илиевски

Историја

04 јануари, 2022 437 B csv 6601dd21afc6d5ea4bb7f9ca1681ca6d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "2.767.500, 00", / /,

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.200.000, 00", 2014 2024,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.783.500, 00", 74 м2 Битола 2008 /, Стекнување со наследство