Јовица Остојиќ

Историја

15 септември, 2019 1.28 KB csv 2cd72ffec9ae9548846147989c844fef

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Кочо Рацин - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "5.000, 00 ЕУР", Тутунска банка 2017-19, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2013 2023,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, 1.200.000 денари, 67 м2 Скопје 2014 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.500.000, 00 денари", 164 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "280.500, 00", Сеат Леон 2011/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Моторцикл Сузуки 125 2007/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Обврзници, "450, 00", 3 2012, Стекнување со договор за купопродажба