Љубе Димов

Историја

03 април, 2016 2.83 KB csv 4cdaaa4d49cfab20a1da8b0181f82914

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Водостопанство Тиквеш

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 40.000, 00", Стопанска банка 2007, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "400.000, 00 денари", 2011 4 одини,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "1.000.000, 00 денари", 232 м2 Кавадарци 1980 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "100.000, 00 денари", 4.694 м2 Градско 1980 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "100.000, 00 денари", 4.892 м2 Градско 1980 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "30.000, 00 денари", 170 м2 Градско 1980 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 94 м2 Кавадарци 1981 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "10.000, 00 денари", 3.230 м2 Градско 2012 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "120.000, 00 денари", 5.890 м2 Градско 2011 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "120.000, 00 денари", 6.240 м2 Градско 2011 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "36.000, 00 денари", 1.880 м2 Градско 2011 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "40.000, 00 денари", Застава 128 1988/1997, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Нисан пик ап 1999/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "700.000, 00 денари", Тојота Корола 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Сопственички удел, "320.000, 00 денари", 100% 2009, Стекнување на друг начин