Џемал Мехмед

Историја

10 мај, 2018 726 B csv 6e97a6189b53680473f5f6c0d5f93327

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „БРАТСТВО ЕДИНСТВО “ ОХРИД

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "416.000, оо денари", 01.04.2016 01.03.2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, оо денари", 28.10.2015 28.10.2023,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "885.000, оо денари", 295 м2 Охрид 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, оо денари", Опел Корса 2000/2012, Стекнување со договор за купопродажба